Csatornázás - vége?

2010.10.25. 05:30

Itt az ősz vége, hullnak a levelek, mint a közigazgatási bírságok. Egyre hidegebbek a reggelek és már napközben sem mutat túl magas hőmérsékletet a board computer, bár ha süt a nap, az ember keze óhatatlanul az ablakemelő vagy a tetőablak kapcsolója felé kalandozik. Éppen elkezdené az ember élvezni a jó idő utolsó cseppjeit, mikor újból belefut a csatornázási munkák egy bombatölcsérébe.

Elméletileg a csatornázási munkák október végére befejeződnek, a beruházás kész lesz. Addig 1 hét van hátra. Számomra az, hogy valami készen van, azt jelenti, hogy a környezet helyreállításával együtt. A srácoknak bele kell húzni rendesen az utolsó héten, ha teljesíteni akarják ezt a határidőt. Ezt a képet 2 napja készítettem:

 

Ez már itt egy előrehaladottabb stádium, hiszen a munkagödrök már le vannak betonozva, azonban nagyon sok helyen még csak a gödrök visszatemetése történt meg, van ahol a munkagödrök még mindig nyitva vannak (mint például az ebben a blogban már említett Füredi úti 30-as táblánál). 

Nagyon remélem, hogy a kivitelező be fogja tudni határidőre fejezni a munkát, mert az év későbbi részében könnyen előfordulhat, hogy olyan alacsonyra esik a nappali hőmérséklet is, hogy nem lehet majd melegaszfalttal befejezni az utak helyreállítását. Ebben az esetben pedig maradnak a lyukak és az esetenkénti tömködések a semeddig sem tartó hidegaszfalttal jövő év tavaszáig. Az ezzel együtt járó kosz, kerülgetés, szitkozódás, defekt, felni és futómű javíttatás pedig senkinek sem érdeke.

Jó időt, sikeres befejezést kívánok a kivitelezőnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecencruise.blog.hu/api/trackback/id/tr252394916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása