A Bólyai utcán a DAB székház felé a Poroszlay sarkon kinn maradt a 30-as tábla, pedig már napok óta készen van az út helyreállítása és semmilyen más munkavégzés sem zajlik.

Idegesítő helyzet, a csatornázás határideje október vége volt, de a mai napig dolgoznak, a legutóbb a Pesti utcát kezdték feltúrni. Túllépve azon, hogy miért nem készült el a munka határidőre, legalább azokon a szakaszokon, ahol már befejezték a munkát, ne idegesítsék az autósokat.

A Dóczyn pedig illene a jelzőlámpát ahhoz igazítani, hogy az Egyetem irányából érkező autók ne torlódjanak fel többszáz méteren a külső sáv lezárása miatt. Csak addig, amíg a csatornázási munkák tartanak ezt az extra hosszan nyitva tartó Békessy utcai irány rovására meg kelllene tenni.

A hét pedig roppant szerencsétlenül alakult a Segner téren is - párhuzamosan majd az összes, Kishegyesi és Bartók közötti utcák zsákutcává tételével -, az elpukkant vízcsővel.

Ezzel párhuzamosan az is érdekes, hogy nyár vége óta nem sikerül a Szabó Lőrinc utca összes kereszteződésében felvágott aszfaltot véglegesen helyreállítani.

Tényleg illene már befejezni a csatornázást. November legvége van.

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecencruise.blog.hu/api/trackback/id/tr702473455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása