Pár frissítés

2010.12.17. 19:00

Nem nagyon van időm írni mostanában, néhány gyors információt szeretnék csak megosztani:

1. A Bólyai utcát a héten teljesen leaszfaltozták – lehet mégis igaz az az új, fagypont és az alatt használható melegaszfalt technológia? –, a hét közepétől már lehet rajta újra normálisan közlekedni, az 56-osok tere előtti ideiglenes betemetést is leaszfaltozták, még az úthibákat is befoltozták. A Poroszlay sarkán lévő 30-as táblát is leszerelték végre valahára, bár a bukkanókra való figyelmeztetés mindenhol továbbra is ott maradt, ami az aszfalt helyenkénti tragikus állapotát nézve indokolt is

2. A 30-as táblák a Kishegyesi úton majdnem teljesen eltűntek a vasúti kereszt elől, jelenleg csak egy felbontásnál a vasút előtti kanyarban van kinn, de az csak ideiglenes. Úgy látszik, a józan belátás győzött.

3. A Dóczy a Békessy kereszteződésénél, a lámpánál a külső sáv lezárása végre-végre megszűnt, itt is melegaszfalt került a munkagödrök tetejére, használható végig a Kartács és Doberdó utca is.

Kezd a forgalmi rend attól függetlenül visszatérni a normális kerékvágásba, hogy a csatornázási munkák elkészültének határidejét jövő év májusára tolták ki. Ha a mellékutcák jégmentesítésére is gondot fordított volna a város, talán a szokatlanul hideg és csapadékos időjárás ellenére is normális közlekedési helyzet lenne Debrecenben.

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecencruise.blog.hu/api/trackback/id/tr812522255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

33621 2010.12.18. 14:39:41

A Vág utcát is átadták a forgalomnak, gondolom az idén már nem folytatják a munkát ott
süti beállítások módosítása