Pár nappal ezelőtt először mentem a Dorottya utcán a Kishegyesi út felé a csatornázás után "rendbetett" szakaszon. Kellemes délután, 2 hete rendbe rakott burkolat, simogató napfény, Debrecenben felüdülésként ható dombocska az útban...és akkor majdnem kiesett a fogtömésem. A délutáni napfény kellemesen leárnyékolta a képeken is látható kátyúhalmokat:

 

Előre elnézést kérek a primitív szóhasználatért, de ez a hozzáállás minősíthetetlen másképp. Rossz emlékű exminiszterelnökünknek ebben igaza volt: ez egy kurva ország. Magunk szarunk bele a közepébe annak, hogy normális, élhető viszonyokat teremtsünk magunknak.

Egy XX milliárdos beruházásba nem fért bele 5 lapátnyi aszfalt? Tudom, hogy PONT OTT, azon a helyen nem bontották fel az utat a beruházás kapcsán, de arra is emlékszem, hogy az önkormányzat nem felejtette el kommunikálni, hogy a Nyíl utca egyik oldala a Közútkezelő elutasítása miatt nem lett újraburkolva. Talán nem kellene magukat ilyen látványosan megcáfolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecencruise.blog.hu/api/trackback/id/tr12899534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2011.05.13. 15:00:41

Igen ez egy ilyen tipikusan magyar hozzáállás, az önkormi csak a kivágott aszfalt helyreállítását rendelte meg a kivitelezőtől, kátyúzást nem. A plusz öt lapát aszfaltot így már ingyenmunka lett volna lerakni, há' nehogymá'!
süti beállítások módosítása